Poštovane građanke i građani Republike Hrvatske!

Kao članovi Hrvatske stranke nezaposlenih, svjesni i savjesni građani Republike Hrvatske i intelektualci, obraćamo vam se u gotovo tragičnom trenutku hrvatske stvarnosti i mogući kaos koji prijeti Hrvatskoj ovih dana. Hrvatska država je u proteklih 24 godine tzv. samostalnosti premrežena svim oblicima kriminala. Situacija je toliko teška da budućnosti za sadašnje i buduće generacije na ovim prostorima gotovo i nema.

Svjesni toga, pozivamo vas preko 300.000 nezaposlenih prijavljenih na Burzi rada, mahom u najboljoj životnoj dobi, 150.000 nezaposlenih i neprijavljenih na Burzi rada, preko 800.000 umirovljenika s mirovinama nedostatnim za najnužnije životne potrebe, preko 80.000 radnika koji rade i ne primaju plaće za svoj rad, studente i učenike, kao i sve zaposlene te ostale građanke i građane kojima je njihova budućnost i budućnost njihove djece svetinja, da nam se osobno priključite te da zajedničkim snagama, samo organiziranjem i samo financiranjem, pokušamo preokrenuti negativni tijek hrvatske povijesti i ovu tragičnu situaciju.

Posebno se obraćamo Hrvaticama kao većinskoj populaciji u našoj domovini koje ujedno čine i većinu u ukupnom broju nezaposlenih osoba u Hrvatskoj.
Vi ste kao nezaposlene osobe bez prihoda građani drugog reda u vlastitoj domovini što je nedopustivo.

Obraćamo se i istinskim braniteljima neopterećenim trenutnim političkim neprilikama kako bi se stalo na kraj ovom sveukupnom košmaru i kako bi stvorili Hrvatsku po mjeri njenih građana. Nama ne treba država u kojoj smo samo sluge strancima i kriminalcima. Želimo biti nositelji i kreatori svoje i budućnosti svoje djece. Gdje su i čije su sada naše tvornice u kojima smo svi nekada radili. Naša djeca o tome mogu samo sanjati.

Tragedija Hrvatske još jednom je potvrđena na netom završenim predsjedničkim izborima na kojima je prevagu kandidatu zločinačke organizacije donijela hercegovačka dijaspora. U Hrvatskoj pravo glasa smiju imati samo građani koji u njoj žive ovu hrvatsku tragediju i u njoj plaćaju poreze i doprinose.

Pod krinkom Europa bez granica u tijeku je najveći egzodus Hrvatskih građana u povijesti, a u Lijepu Našu imaju namjeru naseliti druge narode kao potrebitu radnu snagu, nestati ćemo kao narod s ovih prostora i izgubiti svoj identitet raseljeni po svijetu. Europa pomaže samo onima koji već imaju, a većina hrvatskih građana gotovo da više ništa i nema.

Dvadeset četiri godine neviđene pljačke te uništavanja hrvatskog naroda i države treba napokon zaustaviti, a nositelje tih destrukcija najoštrije kazniti. Preko 70% hrvatskih građana živi ili je na rubu bijede, a s ovakvim političkim garniturama situacija će postati još očajnija.

Iz tih se razloga Hrvatska stranka nezaposlenih namjerava kandidirati na predstojećim parlamentarnim izborima kada budu objavljeni. Svi kandidati Stranke koji će biti istaknuti moraju biti i jesu pošteni hrvatski intelektualci i stručnjaci, građani svijeta, neopterećeni ratnim zločinima i ratnim profiterstvom te nisu članovi mafijaških i ostalih zločinačkih i kriminalnih organizacija i klanova. Pozivamo vas da nam se pridružite u toj nakani.

Za ostvarenje ovog cilja potrebna su i određena inicijalna financijska sredstva koja se, u postojećim nakaradnim uvjetima te ograničenim zakonima o financiranju političkih aktivnosti u našoj državi, mogu prikupiti gotovo samo donacijama naših građanki i građana. Pokušali smo naći sponzore, međutim, to su bila sredstva koja uvjetuju i onemogućavaju realizaciju programa Stranke. S obzirom na velik broj nezaposlenih i osiromašenih građana i 7 kuna (1 kava) pojedinačne donacije građana na račun Stranke omogućila bi pokretanje procesa opstanka Hrvatske na ovim prostorima te stvaranja Nove Hrvatske po mjeri njenih građana. Stoga apeliramo da u što većem broju i što je prije moguće donirate skromna financijska sredstva na račun Stranke kako bi na vrijeme započeli s promocijom programa Stranke. Svjesni smo da se ta sredstva nikako neće moći uspoređivati sa sredstvima koje SDP i HDZ odvajaju za svoje kandidate, ali mi računamo na vaš masovni izlazak i potporu Stranci kao izraz želje za drastičnim promjenama koje su nužne i koje nam jedino mogu vratiti vjeru u budućnost.

Zanemarimo na neko vrijeme međusobne nevažne razlike u razmišljanjima i stavovima jer one nas razdvajaju, čine nedjelotvornima i mogu biti kočnica realizacije našeg programa za kojeg u Hrvatskoj danas nema alternative.

Pozivamo vas da se o našim namjerama i načinima djelovanja informirate na stranicama naše stranke http://www.hsn.com.hr/ te da se uključite u našu stranku i naš pokret i osobnim djelovanjem podržite naš program.

Brojevi računa Stranke otvoreni su kod Hrvatske poštanske banke kako slijedi:

DEVIZNA DISPOZICIJA

NAZIV BANKE:

HRVATSKA POŠTANSKA BANKA DIONIČKO DRUŠTVO

ADRESA BANKE:

JURIŠIĆEVA 4, ZAGREB

BROJ RAČUNA BANKE:

HR46 2390 0011 0700 0002 9

SWIFT:

HPBZHR2X

NAZIV PRIMATELJA:

HRVATSKA STRANKA NEZAPOSLENIH

ADRESA PRIMATELJA:

Osječka 158, 52100 Pula

IBAN:

HR6223900011100886675

SVRHA UPLATE:

DONACIJA


ZA UPLATE IZ HRVATSKE

NAZIV BANKE:

HRVATSKA POŠTANSKA BANKA DIONIČKO DRUŠTVO

ADRESA BANKE:

JURIŠIĆEVA 4, ZAGREB

NAZIV PRIMATELJA:

HRVATSKA STRANKA NEZAPOSLENIH

ADRESA PRIMATELJA:

Osječka 158, 52100 Pula

IBAN:

HR6223900011100886675

SVRHA UPLATE:

DONACIJA

Svojim obrazom (kojeg u Hrvatskoj odavno gotovo da i nema u vladajućim strukturama) jamčimo trošenje prikupljenih sredstava isključivo za realizaciju gore navedenih ciljeva i dobrobit hrvatskih građana.

Molimo vas također da o njima obavijestite svoje ukućane, prijatelje i sve ostale kako bi zajedničkim snagama uzeli upravljanje Hrvatskom u svoje ruke i stvorili uvjete za našu i bolju budućnost naše djece. Naša odgovornost je ogromna jer se ovaj genocid našeg naroda mora zaustaviti. Nitko osim nas samih to ne može niti želi zaustaviti.

Stoga, ne oklijevajte jer vremena više nema i nitko to neće odraditi umjesto nas!

Za inicijalni odbor:
Predsjednik HSN
mr. sc. Viktor Milinović dipl. ing.


<< Povratak

Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.eu